Faaborg Tennisklub slog et slag for brystkræftsagen

Faaborg Tennisklub deltog i 2019 og arrangerede morgenmad, morgentennis og en efterfølgende damemiddag. Initiativet skabte sammenhold, gejst og inspiration til klubben.

2019 blev startskuddet for Lyserød Tennislørdag i Faaborg Tennisklub. Da klubben hørte om det nye koncept via Facebook, var de ikke i tvivl om, at det var noget de gerne ville deltage i.

- Vi synes, at det var en fantastisk idé at kombinere vores egen ’damedag’ i tennisklubben med at støtte et så vigtigt og aktuelt formål, fortæller Anne Diernisse Ulriksen, der sammen med andre ildsjæle fra Faaborg Tennisklub stod bag arrangementet.

Et nemt koncept med stor succes

Lyserød Tennislørdag blev afholdt som en ren hyggeturnering, som alle fra klubben kunne deltage i. Dagen startede med morgentennis med lyserøde bolde og morgenmad og blev afsluttet med ’damedag’ med efterfølgende middag og salg af lyserøde produkter og lotteri. I år planlægger klubben et andet koncept, når der igen spilles Lyserød Tennislørdag, der bliver det formentligt en klubturnering med vindere og præmieoverrækkelse.

- Vi kan kun anbefale alle andre at deltage i Lyserød Tennislørdag. Det er et nemt koncept at deltage i med stor frihed til at lave det arrangement, som passer til egen klub. Vi reklamerede for arrangementet på Facebook, via klubben hjemmeside og i klubhuset. Sponsorgaver fik vi doneret af lokale forretninger, og materialer som vejledning, lotteri og lyserøde salgsprodukter (tennisbolde, strømper og svedbånd) kunne rekvireres fra Kræftens Bekæmpelse. Især strømperne var et hit, de blev revet væk, fortæller Anne Diernisse Ulriksen.

For Faaborg Tennisklub var det bedste ved at deltage i Lyserød Tennislørdag den fantastiske stemning – og selvfølgelig viden om, at de støttede en vigtig sag. Til alle andre, der overvejer at deltage i Lyserød Tennislørdag, kan Anne Diernisse Ulriksen kun sige én ting:

– GØR DET! Det skaber et godt sammenhold og giver gejst og inspiration til tennisklubben.

Tilmelding

Kontakt Lyserød Lørdag sekretariatet på tlf. 35 25 35 12 eller e-mail: lyserod@cancer.dk for at høre mere og tilmelde din tennisklub.