Start din egen indsamling

Når vi står sammen, kan det mærkes. Det er nemt og hurtigt at starte din egen indsamling. Vær kreativ og få dit netværk til at bidrage.

Få inspiration til din indsamling

På mærkedage

Opret en indsamling for at markere en af de dage som betyder noget særligt for dig. Du kan f.eks. ved fødselsdagsfejring bede hver gæst donere til din indsamling for brystkræftsagen.

Rundt om sporten

Rundt om både store og små sports- og fritidsaktiviteter kan du oprette en indsamling. Fra håndboldkampe til cykelløb eller en gåtur. Det kan være, at dit hold vil donere et beløb pr. mål i en kamp eller pr. km. I har motioneret.

På din arbejdsplads

Stå sammen som kolleger og få hele arbejdspladsen med, så I viser, at I er med til at gøre en forskel. I kan f.eks. donere jeres fredagsmorgenmad, eller I kan gå en tur i en frokostpause og donere et beløb pr. skridt. 

Fortæl om din indsamling på Facebook

Der er mange måder at gøre din indsamling større på. Oftest kræver det ikke mere end at engagere dit netværk på eksempelvis Facebook. Her er 3 gode råd til, hvad du kan starte med.

Del linket til din indsamling på Facebook. Fortæl hvorfor det betyder noget for dig at støtte brysterne.

Tag venner, familie og kolleger i opslaget, så de ser det.

Hold dit netværk opdateret om, hvordan det går med din indsamling, og skriv gerne, hvor meget du mangler for at nå dit mål.

Link og del på Instagram

Indsæt linket til din indsamling i biografien under dit profilbillede. Klik på ’rediger profil’ og indsæt det i ’Websted’ – så kan dine venner klikke direkte på linket og støtte din indsamling. 

Upload et billede – eller tag et screendump af din indsamling. Her skriver du, hvordan det går og opfordrer dit netværk til at støtte. I teksten henviser du til linket i biografien. Afslut med hashtagget #stoetbrysterne.