Vores samarbejdspartnere

Tusinde tak til vores samarbejdspartnere, der hvert år sælger forskellige produkter til fordel for brystkræftsagen. Også tak til alle jer, der støtter ved køb af disse produkter. Når vi står sammen, kan det mærkes.

 • Aussie

  Aussie

  Aussie støtter kampen mod brystkræft når du køber et udvalgt Aussie produkt.

  Aussie

  Aussie støtter brysterne. Hver gang du køber en af de specifikke udvalgte Aussie produkter fra 26. august til 13. oktober, støtter du automatisk kampen mod brystkræft med 3 kroner per produkt. Aussies 3-minutters mirakelbehandling gør dit hår blødt, glat og superhydreret. Mirakelmærket fra Australien. Med Australske ingredienser og australsk oprindelse.  

 • Støt brystkræftsagen med Estée Lauder

  ESTÉE LAUDER COMPANIES

  Estée Lauder Companies støtter kampen mod brystkræft, når du køber et af vores udvalgte produkter fra Estée Lauder, Clinique, La Mer og Origins.

  Estée Lauder

  Siden 1992, hvor Evelyn H. Lauder lancerede den Lyserøde Sløjfe og startede ”The Breast Cancer Campaign”, har Estée Lauder Companies støttet op om den globale kamp mod Brystkræft. I 30 år har vi inspireret til handling og støttet forskning med produktdonationer for at bringe os tættere på en kur og øge opmærksomheden på sygdommen. I år støtter vi Kræftens Bekæmpelse, når du køber et af vores udvalgte produkter fra Estée Lauder, Clinique, La Mer og Origins. Vi donerer 100% af udsalgspris (ekskl. Moms) af de fire produkter i perioden 1. til 30. oktober til Støt Brysterne.

 • Støt brystkræftsagen med Fairy

  Fairy

  Fairy støtter kampen mod brystkræft, når du køber et af vores udvalgte produkter.

  Fairy

  Hver gang du køber et af de særligt udvalgte produkter fra Fairy fra 26. august til 13. oktober, støtter du kampen mod brystkræft med 3 kr. pr. produkt. Fairy giver dig rengøringskraft, du altid kan stole på. Fairy skærer gennem genstridigt fedt og giver dig en strålende opvask – blot en enkelt dråbe rækker langt.

 • Gillette

  Gillette

  Vores vision er at være der for alle mænd, men hvordan gør vi det uden ikke også at tage hensyn til de svære udfordringer, kvinder står ansigt til ansigt med i deres liv?

  Gillette

  Fra 26. august til 13. oktober donerer vi 3 kroner som støtte til kampen mod brystkræft, hver gang du køber et udvalgt produkt fra Gillette. Fordi hendes kamp også er vores kamp.

 • Head & Shoulders støtter brystkræftsagen

  Head & Shoulders

  Head & Shoulders støtter kampen mod brystkræft når du køber et udvalgt Head & Shoulders produkt.

  Head & Shoulders

  Head & Shoulders støtter brysterne. Hver gang du køber en af de specifikke udvalgte Head & Shoulders produkter fra 26. august til 13. oktober, støtter du automatisk kampen mod brystkræft med 3 kroner per produkt. Classic Clean gør mere end at bekæmpe flager. Det forhindre skæl før det ses og løser problemet med kløende og tør hovedbund.

 • Herbal Essences

  Herbal Essences

  Herbal Essences støtter kampen mod brystkræft når du køber et udvalgt Herbal Essences produkt.

  Herbal Essences

  Herbal Essences støtter brysterne. Hver gang du køber en af de specifikke udvalgte Herbal Essences produkter fra 26. august til 13. oktober, støtter du automatisk kampen mod brystkræft med 3 kroner per produkt. Herbal Essences er et nyt og spændende naturligt hårplejemærke, der tilbyder produkter med mere end 90% naturlige ingredienser og dybt konditionerende formler til de mest almindelige nordiske hårtyper.

 • Støt brystkræftsagen når du køber Libero Touch

  Libero Touch

  Libero Touch støtter kampen mod brystkræft, når du køber Libero Touch til dit barn.

  Libero Touch

  Libero Touch er vores bedste og blødeste ble. Superbløde materialer, der ånder og beskytter huden blidt. Den er lotionfri og dermatologisk testet og tilpasser sig dit barns bevægelser. Libero har desuden 60 pct. genanvendeligt materiale i emballagen. Anbefales af Asthma Allergy Nordic, er svanemærket og FSC-certificeret.

  For hver solgt pakke i uge 36-43 doneres 1 kr. til Støt Brysterne.

 • Støt brystkræftsagen når du køber Libresse produkter

  Libresse

  Libresse støtter kampen mod brystkræft, når du køber bind og trusseindlæg.

  Libresse

  Hos Libresse har vi arbejdet med menstruation gennem mange år, med et konstant fokus på at udvikle menstruations beskyttelse der følger kroppen, så du altid kan føle dig komfortabel og tryg. For os er det derfor en selvfølge at tale om, hvordan kroppen har det, ikke kun under selve menstruationen, men gennem hele cyklussen. Vi ønsker, at alle med menstruation skal føle sig trygge i, hvad der sker og hvorfor. Vi arbejder kontinuerligt på at bryde tabuer og stigmatisering omkring menstruation, som jo er en helt naturlig del af livet. Vi tilbyder mange forskellige produkter; bind, trusseindlæg, intimservietter, intimvask, menstruationskopper og menstruations trusser, så du kan vælge netop de produkter der passer bedst til dig.

 • Støt Brystkræftsagen når du køber Lotus toiiletpapir og køkkenrulle

  Lotus

  Lotus støtter kampen mod brystkræft, når du køber Lotus toiletpapir og køkkenrulle.

  Lotus

  Lotus Comfort toiletpapir er ekstra blødt og stærkt toiletpapir, som giver hele familien en hygiejnisk og tryg fornemmelse. Lotus Comfort er svanemærket og har FSC-certifikat. 


  Lotus fugtigt toiletpapir rengør bedre end med almindeligt toiletpapir alene. Papiret er uden plast og fremstillet af 100 % plantebaserede fibre og lige så sikkert at skylle ud som almindeligt toiletpapir. 

  Lotus Premium er stærkt og absorberende køkkenpapir, som også kan bruges til våd rengøring. Lotus Premium er svanemærket og har FSC-certifikat.

 • MADS.Z

  MADS.Z

  HARMONY smykkerne er designet specielt til Støt Brysterne.

  MADS.Z

  Smykkerne er skabt med symbolværdi – både for den, der køber og for den, der bærer smykket. Smykkerne er derfor skabt med nøje udvalgte ædelsten i lyserøde nuancer, som hver især symboliserer nogle egenskaber, som kan være gavnlige på både det fysiske og følelsesmæssige plan i tider med modgang. 

  Lyserød perle: Symboliserer bl.a. kvindelighed og genfødsel

  Rosakvarts: Kærlighedsstenen, der gendanner tillid og harmoni og skaber indre fred

  Rhodonit: Skaber tryghed og dæmper angst, indre uro og forvirring

 • MG Motor

  MG Motor

  MG4 Electric er en stilfuld og sporty bybil til den moderne bruger. Bilen indbyder til sjove køreoplevelser, og så er den spækket med udstyr.

  MG Motor

  MG Motor støtter kampen mod brystkræft.

  MG4 Electric er en 100% elektrisk bil, som med sit markante design og fantastiske køreegenskaber, indbyder til sjove køreoplevelser. Bilen er topspækket med udstyr, den har en rækkevidde på op til 435 km. (WLTP), og så er der mulighed for hurtigladning fra 10-80% på ned til 35 min. Det betyder, at bilen er velegnet til både de korte ture i dagligdagen og til de længere weekendture.

  Forbrug MG4 Electric Luxury: 170 wh/km. Rækkevidde: Op til 435 km. CO2: 0 g/km under kørsel (WLTP). Påvirkes bl.a. af kørestil, hastighed, vejrforhold, ekstraudstyr.

 • N’AGE støtter brystkræftsagen

  N’AGE

  N’AGE er Danmarks mest erfarne inden for rynkereducerende og æstetiske behandlinger. Gennem forskellige donationsinitiativer samler vi ind til kampen mod brystkræft.

  N’AGE

  N’AGE er Danmarks mest erfarne inden for rynkereducerende og æstetiske behandlinger. Vi har klinikker landet over, hvor vi hver dag hjælper vores kunder med at blive en friskere og smukkere udgave af sig selv gennem veldokumenterede behandlinger. Hos N’AGE er vi stolte af at samarbejde med Støt Brysterne og støtter kampen mod brystkræft med flere initiativer. Det gør vi bla. gennem donation af 10% af omsætning i udvalgte perioder og salg af en særlig N’AGE t-shirt, der bidrager til indsamlingen.

 • Nilfisk A/S støtter brystkræftsagen

  Nilfisk A/S

  Nilfisk A/S støtter kampen mod brystkræft ved salg af VP300 HEPA PINK støvsugere .

  Nilfisk A/S

  Nilfisk støtter kampen mod kræft med donationer fra salget af VP300 HEPA PINK støvsugere, til professionel og sikker rengøring af kontorer, hotelværelser, butikker o.l. 

  For hver solgt VP300 PINK støvsuger donerer Nilfisk 50 kr. til Støt Brysterne.

 • Oral-B støtter kampen mod brystkræft

  Oral-B

  Oral-B støtter kampen mod brystkræft, når du køber et udvalgt produkt fra Oral-B.

  Oral-B

  Oral-B støtter kampen mod brystkræft, når du køber et udvalgt produkt fra Oral-B. Hver gang du køber et af de særligt udvalgte Oral-B-produkter fra 26. august til 13. oktober, støtter du kampen mod brystkræft med 20 kr. pr. produkt. Oral-B Pro 3 fjerner op til 100% mere plak end en almindelig manuel tandbørste til sundere tandkød og fjerner overfladisk misfarvning af hvidere tænder allerede ved første brug

 • Støt brystkræftsagen når du køber Parodontax

  PARODONTAX

  Parodontax støtter Kræftens Bekæmpelse. Vi støtter med 2 kr. pr solgt tandpasta i uge 35-41.

  PARODONTAX

  Parodontax støtter brysterne. Hver gang du køber en parodontax tandpasta i kampagneperioden uge 35-41 donerer vi 2 kr. til Støt Brysterne.

  Parodontax er en daglig tandpasta der hjælper med at forebygge blødende tandkød og fjerner plak fire gange mere effektivt end en almindelig tandpasta ved tandbørstning to gange dagligt. 

 • Støt brystkræftsagen når du køber Rose kylling

  ROSE Kylling

  Når du vælger ROSE Kylling, får du dansk kylling, som er opdrættet på danske gårde. Kylling er naturligt rigt på protein og fattigt på fedt – og så er det pakket i bakker af genanvendt plast. ROSE Kylling støtter kampen mod brystkræft med 1 krone pr. solgt pakke kylling med de karakteristiske lyserøde etiketter.  ROSE Kylling

  Siden 2017 har ROSE Kylling støttet Kræftens Bekæmpelse. Samarbejdet baseres på ROSE Kyllings ambitiøse CSR-strategi, som har et stort fokus på sundhed, klima og social ansvarlighed. ROSE Kylling støtter kampen mod brystkræft med 1 krone pr. solgt bakke kylling med de karakteristiske lyserøde etiketter.

 • Støt brystkræftsagen når du køber Sensodyne

  SENSODYNE

  Sensodyne støtter Kræftens Bekæmpelse igen i år. Vi støtter med 2 kr. pr solgt tandpasta i uge 35-41

  SENSODYNE

  Sensodyne støtter brysterne. Hver gang du køber en Sensodyne tandpasta i kampagneperioden uge 35-41 donerer vi 2 kr. til Støt Brysterne.

  Sensodyne tandpasta er klinisk dokumenteret til at lindre isninger i tænderne. Ved brug 2 gange dagligt beskytter Sensodyne følsomme tænder og lader dig atter nyde varme og kolde måltier og drikke.

  Find den der passer til lige netop dine behov og din smag.

 • Swiffer

  Swiffer

  Swiffer støtter kampen mod brystkræft, når du køber et af vores udvalgte produkter.

  Swiffer

  Hver gang du køber et af de særligt udvalgte produkter fra Swiffer fra 26. august til 13. oktober, støtter du kampen mod brystkræft med 3 kr. pr. produkt. Revolutioner din rengøring med produkter fra Swiffer til rengøring i hjemmet. Vores feje-, moppe- og støvløsninger rengør effektivt alle overflader i dit hjem.

 • Støt brystkræftsagen når køber TENA produkter

  TENA

  TENA støtter kampen mod brystkræft, når du køber TENA.

  TENA

  Med mange års års erfaring hjælper TENA en bred vifte af mennesker med at forblive sikre, tørre og uden lugt i forbindelse med ufrivillige vandladninger dag og nat. Vi tilbyder et komplet sortiment indenfor absorberende produkter der er skræddersyede til det enkelte individs behov.

  Ufrivillig vandladning – eller inkontinens – er en del af mange menneskers hverdag. Det er derfor vigtigt, at vi taler åbent om tilstanden og sørger for, at det ikke kommer til at påvirke den enkeltes livskvalitet.

 • Venus støtter brystkræftsagen

  Venus

  Kvinder er det vigtigste for os i vores arbejde, og vi prioriterer kvinders velvære først, hele døgnet rundt.

  Venus

  Af samme årsag er vi stolte over at støtte kampen mod brystkræft fra 26. august til 13. oktober, hvor vi donerer 3 kroner, hver gang du køber et udvalgt produkt fra Venus.

 • Tekst fyldkort