Køb årets produkter og vis din støtte

Når vi står sammen, kan det mærkes

Årets Støt Brysterne armbånd

De blå, grønne og lyserøde

Dette års Støt Brysterne armbånd er lavet i lyserøde, blå og grønne farver. Køb det til dig selv eller en du holder af. Er perfekt til en fødselsdagsgave eller som værtindegave, og kan bruges i alle anledninger.

Pakken består af 2 armbånd samt en sløjfe. Armbåndene er onesize og kan justeres i størrelsen.

Når du køber armbåndet og andre produkter fra vores webshop, støtter du samtidig brystkræftsagen og gør en forskel for de knap 5.000 kvinder, der hvert år rammes af brystkræft.

Årets Støt Brysterne armbånd

De lyserøde, røde og blå

Dette års Støt Brysterne armbånd er lavet i lyserøde, blå og røde farver. Køb det til dig selv eller en du holder af. Er perfekt til en fødselsdagsgave eller som værtindegave, og kan bruges i alle anledninger.

Pakken består af 2 armbånd samt en sløjfe. Armbåndene er onesize og kan justeres i størrelsen.

Når du køber armbåndet og andre produkter fra vores webshop, støtter du samtidig brystkræftsagen og gør en forskel for de knap 5.000 kvinder, der hvert år rammes af brystkræft.

Sweatshirt fra Rabens Saloner

Brystkræft er ikke ’kun’ en knude, kvinder får i brystet. Det er en knude, der i takt med at den vokser, også overtager hele familier, parforhold og dyrebare relationer. Dette har Birgitte Raben Olrik erfaret i sit eget møde med brystkræft og sammen med Støt Brysterne har hun derfor skabt to styles, hvor alt overskud doneres til forskning i helbredelsen af brystkræft.

Denne oversized sweatshirt kan både bruges af hende og af ham. Det afslappede design er defineret af en rund halsudskæring, lange ærmer og en boxy pasform. Brug din med de matchende leggings for et cool og casual ’off-duty’-outfit. 100% økologisk bomuld

Leggings fra Rabens Saloner

Brystkræft er ikke ’kun’ en knude, kvinder får i brystet. Det er en knude, der i takt med at den vokser, også overtager hele familier, parforhold og dyrebare relationer. Dette har Birgitte Raben erfaret i sit eget møde med brystkræft og sammen med Støt Brysterne har hun derfor skabt to styles, hvor alt overskud doneres til forskning i helbredelsen af brystkræft. 

Det elastiske materiale giver fri bevægelighed og sikrer et perfekt fit. Brug dine til hverdag stylet med den matchende sweatshirt eller en herreinspireret blazerjakke, eller brug dem til yoga eller træning. 90% genanvendt polyester/10% elastan

Bella Ballou DOTS Cross Body Bag

Lille taske med søde prikker i Pink/wine fra Bella Ballou med justerbar skulderstrop, udvendig lynlåslomme og indvendigt for.

Armbånd eller halskæde

Forkæl dig selv, eller en du holder af, med et smukt smykke. Armbånd eller halskæde. Begge har et fint vedhæng med brystkræftsløjfen og fås i både guld og sølv.

Halskæde i sølv eller guld med sløjfe plade

Forkæl dig selv, eller en du holder af, med denne smukke halskæde. Halskæden har en unik indgraveret brystkræftsløjfe i vedhænget, som symboliserer din støtte til brystkræftsagen. Halskæden fås både i guld og sølv.

Armbånd i sølv eller guld med sløjfevedhæng

Forkæl dig selv, eller en du holder af, med dette smukke armbånd, hvor brystkræftsløjfen som en fin detalje hænger som vedhæng på armbåndet.

Karen Simonsen silketørklæde

Smukt og lækkert tørklæde i ren silke designet af Karen Simonsen. Tørklædet kan bruges til ethvert outfit og kan styles på mange forskellige måder. Brug det om halsen, som pynt på en taske, eller bind det om hovedet.

Hættetrøje

Blød og lækker hættetrøje fra NEUTRAL i 100% økologisk bomuld, med Støt Brysterne logo på brystet og højre ærme. Hættetrøjen passer perfekt til en kølig sommeraften eller en vinterdag på sofaen. Fås også til mænd.

Lyserød sportscap

Lækker sportscap i blødt materiale med Støt Bysterne sløjfe broderet på forsiden. Farven er sart lyserød og kan justeres bagpå.

Samarbejdspartneres produkter

Tak til alle vores samarbejdspartnere, der støtter brystkræftsagen ved salg af deres produkter. "Når vi står sammen, kan det mærkes"