Vil du med?

Vi går og løber sammen 8. september 2024

Tag dine veninder, din mor og resten af familien med.
Det bliver med garanti en sjov og hyggelig dag når vi sammen bakker op om de knap 5.000 kvinder, der hvert år bliver ramt af brystkræft. 

Din egen rute eller på Charlottenlund Travbane?
Alle i hele landet kan deltage, du bestemmer selv om du vil gå eller løbe, om det skal være hjemme fra dig sig og en rute du selv planlægger eller om du vil være med fra Charlottenlund Travbane.

Ruterne er enten en gåtur på 2,5 km eller 5 km. eller du kan løbe 5 km og 10 km.

Hvis du tilmelder dig ”hele pakken” modtager du også årets flotte lyserøde løbe-T-shirt. 

Løb eller gå for et godt formål
Overskuddet fra Motionsdagen går ubeskåret til Støt Brysternes og Kræftens Bekæmpelses arbejde til med forskning, forebyggelse og patientstøtte til gavn for brystkræftramte og deres pårørende. 

Når vi går og løber sammen, kan det mærkes.

Vær med på Charlottenlund Travbane

Vi afholder igen i år et lyserødt event på Charlottenlund Travbane. Vælg om du vil gå eller løbe ruten. En hyggelig dag hvor vi går og løber sammen for en god sag. Alle på travbanen modtager en goodiebag med lækkerier fra vores sponsorer.

Vær med i hele landet

Gå eller løb fra din egen adresse eller en rute som du selv bestemmer. Du bestemmer også selv tidspunkt på dagen og hvem du vil løbe med. Nemmere bliver det ikke

Få svar på hyppige spørgsmål

Klik på spørgsmålet nedenfor og find svaret

Der tages fotos og video på Charlottenlund Travbane på dagen

Vi gør opmærksom på, at der ved Brysternes Motionsdag 8. september 2024 på Charlottenlund Travbane vil blive taget billeder og video, som benyttes i markedsføringen af motionsdagen de kommende år (max 5 år fra indsamlingstidspunktet) - f.eks. på Støt Brysternes hjemmeside, tilmeldingssiden på Sportstiming og Støt Brysternes sociale medier, samt til deling hos vores sponsorer og samarbejdspartnere. Ønsker du ikke at være med på billederne, bedes du skrive til Brysternes Motionsdag på brystdag@cancer.dk senest 1. september 2024.