Zumba for fuld lyserød udblæsning

Ideen til at stable sit eget zumba arrangement på benene, startede for en del år siden for højskolelærer Cecilie Skov Larsen. Hun ville rigtig gerne bakke op om brystkræftsagen, fordi det var en vigtig sag for hende - og så har Cecilie selv en passion omkring for den populære zumba-dans.

Den lokale hal i Jerslev blev gratis udlånt til formålet, og da Cecilie selv er zumba-instruktør i sin fritid, blev kimen lagt til en lyserød succes. Året efter blev kollegaen Signe Goldbæk aktiveret, og så har det bare taget til i styrke år for år. 

”-Vi slog vores egen rekord i 2021 – det er vi bare så stolte over”- siger Cecilie Skov Larsen. Indsamlingen nåede op på over 25.000 kr., som blev givet videre til Lyserød Lørdag med stolthed og stor taknemmelighed over for dem, der bakkede op om arrangementet. Både dem der lagde lokation til uden betaling, og deltagerne der dansede og svedte til fordel for den gode sag.

Opskriften på det vellykkede zumba-event er især skabt ud fra princippet om at få ALT sponseret. Cecilie og Signe har slet ingen udgifter i forbindelse med arrangementet, så alt fra lån af hallen til præmier, zumba-instruktørernes tid, samt frugt og vand til deltagerne er sponsoreret af lokalsamfundet.

Og så bliver der også lagt en del arbejde i at få deltagere til selve arrangementet. Der er efterhånden en god skare af faste dansere, som møder op hvert år, men ellers bliver der reklameret ivrigt på Facebook og Instagram. At få budskabet ud over rampen er enormt vigtigt, da hovedindtægten fra arrangementet er deltagergebyret.

”-Man behøver ikke at melde sig til på forhånd, så folk kan bare møde op på dagen og danse igennem i to timer – det har vi god erfaring med. Og så gør vi det selvfølgelig igen i år, for vi kan ikke lade være” slutter Cecilie.

Cecilie og Signe tager 100 kr. i entré, men deltagerne er naturligvis meget velkomne til at donere mere, hvis de har lyst. Pigerne vil forsøge at udvide arrangementet til også at inkludere familier.