Inviter til Lyserød Fest-Lørdag og støt brystkræftsagen

Vil du afholde det sjoveste og mest betydningsfulde lyserøde arrangement for dine venner og/eller familie? Inviter til Lyserød Fest-Lørdag – en hyggelig dag til fordel for Lyserød Lørdag og Støt Brysterne - med dem, du holder af.

Tag dine venner, familie, kollegaer eller pigeklubben under armen og arrangér en Lyserød fest på Lyserød Lørdag i uge 40 eller en dag i ugerne op til. Udover at I får en dejlig dag, er I med til at samle penge ind til de omkring 5.000 kvinder, der hvert år får konstateret brystkræft.

Alle arrangementer kan blive lyserøde– kun fantasien sætter grænser
Alle arrangementer kan gøres til en lyserød fest. Her er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan arrangere. Det nemmeste er, hvis du i forvejen skal holde en fødselsdag, pigebrunch, herrefrokost, middag for vennerne eller noget femte. Hvorfor ikke kaste et lyserødt skær ind over arrangementet og samtidig samle ind til den gode sag.
Du kan også vælge at arrangere en særlig velgørenhedsbrunch/frokost/middag fra bunden og sammensætte netop det arrangement, som du tænker, kan skabe en særlig Lyserød Fest-Lørdag.

Selv et lille arrangement kan gøre en forskel
Det kræver ikke nødvendigvis det store at gøre en forskel, og du kan selv vælge, hvor mange kræfter du ønsker at lægge i planlægningen af din Lyserød Fest-Lørdag. Det er altid en god idé at planlægge i god tid og gøre dig nogle grundige overvejelser omkring din lyserøde fest, herunder antal deltagere, prisen for at deltage, mad og drikke samt underholdning med f.eks. præmier sponsoreret af de lokale butikker eller deltagerne.

Planlæg din Lyserød Fest-Lørdag

God planlægning er den bedste start på et vellykket arrangement. Sådan kommer du i gang:

Tilmeld dig
Husk at tilmelde din event til Lyserød Lørdag, så får du mulighed for at komme ind i det lyserøde univers på vores frivilligportal, hvor du bl.a. kan bestille oppyntning og merchandise, få nyheder og praktisk information m.m. Når du tilmelder dig, får du desuden link til vejledningen, så du er klædt på til at arrangere Lyserød Fest-Lørdag. Tilmelding åbner medio maj.

Hvem må deltage? 
Overvej, om dit arrangement er et lukket arrangement kun for dem, du inviterer, eller om du vil åbne for tilmeldinger. Hvis du vælger et åbent arrangement, har du mulighed for at sætte dit event på det lyserøde Danmarkskort, så andre, som bor i nærheden af dig, også kan tilmelde sig dit arrangement. Du kan få dit arrangement på det lyserøde Danmarkskort, når du tilmelder dig eventen og er kommet på vores frivillig-portal www.frivillig.dk.

Hvis du holder et åbent arrangement, kan du også overveje at dele dit arrangement på sociale medier for at tiltrække flere deltagere til din event.  

Lokation
Lokation afhænger meget af, om dit arrangement er åbent eller lukket. Holder du en lyserød fest for nærmeste venner og/eller familie, kunne din egen eller en bekendts hjemmeadresse være lokation for eventen.

Et åbent arrangement kræver en lokation, som passer til det antal deltagere, som du forventer til dit arrangement. Hvis du vælger et festlokale, er det vigtigt at høre ejerne, hvor mange deltagere der kan være i lokalet. Du kan også overveje, om I kan låne den lokale skoles gymnastiksal eller andre lokale festlokaler eller forsamlingshuse. Det er vigtigt at du minimere dine udgifter, så forsøg at få lokalerne sponsoreret til dit arrangement.

Fastsæt pris for deltagelse
Vælg det beløb, som gæsterne skal betale for at deltage i dit arrangement. Det er vigtigt at finde det helt rigtige niveau, så du både får deltagere til arrangementet, dækker eventuelle udgifter og samtidig får størst muligt overskud til brystkræftsagen.

Derudover er det en god idé at bede deltagerne om at betale, når de tilmelder sig. På den måde har du hele tiden et overblik over antallet af deltagere og det samlede beløb.

Mad og drikke
Overvej, om mad og drikke kan være sponsoreret af lokale kræfter. Særligt hvis det er et større arrangement, kan det være en mulighed at få det lokale erhvervsliv til at byde ind. Alternativt kan du selv stå for maden og fratrække omkostningerne fra det beløb, som du overfører til Lyserød Lørdag. Men tænk over, hvor billigt du kan gøre det, så flest mulig penge går til sagen – du kan f.eks. forsøge at bestille råvarer til indkøbspris eller gå efter de gode tilbud.

Underholdning
Arrangér evt. også underholdning i form af auktion eller andre kreative ideer og lege, hvor der kan indsamles penge til sagen. Præmierne kan være sponsoreret af byens butikker eller deltagerne, og indtægterne går til brystkræftsagen.

Bliv inspireret af Christina

Lyserød fest med vokseværk

Lyserød fest med vokseværk

Det startede som en pludselig indskydelse, men det endte med en lyserød fest, lotteri, trylleri og mere end 28.000 kr. til brystkræftsagen. Nu er Christinas ambitioner blevet større og hendes lyserøde fest har fået vokseværk.

Læs om Christinas lyserøde fest

Afregning

Efter Lyserød Lørdags afslutning indbetales det indsamlede beløb til:

Reg. nr. 3001
Konto nr. 10 45 49 99 (Danske Bank)
eller MobilePay: 45 92 36

Notér dit navn, by  i meddelelsesfeltet, så vi ved, hvor beløbet kommer fra. Beløbet indbetales hurtigst muligt. Vi sætter stor pris på, at de indsamlede beløb indbetales så hurtigt som muligt. Det er rart for dig som frivillig at få afsluttet regnskabet, og vi har mulighed for at kunne melde det endelige resultat ud for Lyserød Lørdag.

Eget MobilePay nr.

Du kan også rekvirere dit eget MobilePay nr. til dit arrangement. På denne måde kan du opfordre dine gæster til at indbetale til dette nummer, hvor pengene efterfølgende går direkte ind på Lyserød Lørdags konto. Kontakt Lyserød Lørdag sekretariatet for et MobilePay nr.

Indsamlingsresultatet for Lyserød Lørdag opgøres pr. postnummer og offentliggøres på www.lyserødlørdag.dk. I november vil du kunne se, hvor meget de deltagende byer har samlet ind til brystkræftsagen.

De penge, der indbetales til Lyserød Lørdag, er øremærket til brystkræftsagen.