Lyserød Tennislørdag

Vil du gøre jeres tennisbaner lyserøde og lave den sjoveste og mest betydningsfulde tennis- turnering?

Hvorfor ikke arrangere en lyserød tennisturnering til fordel for Lyserød Lørdag og brystkræftsagen, og samtidig styrke fællesskabet og sammenholdet i din klub? Du vil på denne måde kunne forene din passion for tennis med en vigtig indsats for brystkræftsagen.

Vi hjælper dig i gang med en vejledning, samt en masse gode råd og inspiration til hvordan du griber det an. Du vil også kunne rekvirere lyserødt merchandise til videresalg bl.a. lyserøde tennisbolde, lyserøde svedbånd og sportscaps.

Det eneste krav er, at du selv arrangerer og afholder arrangementet. At arrangementet afholdes på selve Lyserød Lørdag den 5. oktober 2024 eller i ugerne op til eller efter, og at de indsamlede penge (i form af tilmeldingsgebyr, afholdelse af lotteri, konkurrencer m.m.) går til Lyserød Lørdag og brystkræftsagen.

Lad dig inspirere her i vores sports-idékatalog, eller du kan nedenfor læse om Faaborg Tennisklub og hvordan de deltog på Lyserød Lørdag.

Foto: Susanne van Deurs

Faaborg Tennisklub slog et slag for brystkræftsagen

Faaborg Tennisklub deltog i Lyserød Tennislørdag i 2019 og arrangerede morgenmad, morgentennis og en efterfølgende damemiddag. Initiativet skabte sammenhold, gejst og inspiration til klubben.

Læs om Faaborg Tennisklubs succes med Lyserød Tennislørdag