Vær med til at farve Danmark lyserød

Kun fantasien sætter grænser – du kan, hvad du vil.

Som frivillig arrangør på Lyserød Lørdag har du frie hænder til at lave sjove og anderledes aktiviteter - eller du kan være med til at aktivere det lokale erhvervsliv. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du kan være med til at indsamle penge til brystkræftsagen.

Som frivillig på Lyserød Lørdag kan du enten være Eventarrangør, hvor du arrangerer en eller flere aktiviteter eller Byarrangør, hvor du hjælper med at engagere det lokale erhvervsliv til at samle ind til brystkræftsagen. Læs mere om de to forskellige roller nedenfor.

Find inspiration til lyserøde aktiviteter i vores idékatalog

Eventarrangør

Som eventarrangør har du mulighed for at afholde en eller flere aktiviteter i dit lokalområde. Du har frie rammer til at lave lige præcis den aktivitet, som du tror, vil kunne skabe opmærksomhed og indsamle penge til brystkræftsagen. 

Hvad brænder du for?
Hvis du har en hobby eller brænder for noget, kan du bruge det som udgangspunkt for dit arrangement, og tilføje det et lyserødt skær.

  • Sport - Arranger en turnering eller en særlig opvisning
  • Genbrug - Arranger et loppemarked
  • Hygge - Lav et biografevent eller en pigefrokost
  • Krea - Strikkeklubben kan strikke kreationer til videresalg
  • Kæledyr - Inviter til 'pink dogwalk'

Mulighederne på Lyserød Lørdag er uendelige - så slip fantasien løs.

Bliv en del af det lyserød fællesskab
Tilmeld dig som arrangør og bliv en del af det lyserøde fællesskab. På vores frivilligportal kan du læse mere om at være arrangør i årets vejledning, bestille materialer, bliver inspireret, få dit arrangement på det lyserøde Danmarkskort, koordinere med andre frivillige og meget mere. Tilmelding til årets Lyserød Lørdag åbner primo maj.

Byarrangør

Vær bindeleddet i din by
Din primære rolle som byarrangør er at introducere Lyserød Lørdag for det lokale erhvervsliv og inspirere dem til at deltage. Erhvervslivet bestemmer selv, hvordan de vil deltage i Lyserød Lørdag, men du kan bidrage med gode idéer til, hvordan de kan indsamle penge til brystkræftsagen og samtidig selv få fordele af at deltage.

Bliv klædt på til rollen
Som byarrangør kan du gratis bestille et start-kit med vejledning og gode tips, så du bliver klædt godt på til rollen. Du kan også bestille gratis foldere du kan medbringe, når du henvender dig til erhvervslivet for at fortælle om Lyserød Lørdag.

Bliv en del af det lyserøde fællesskab
Tilmeld dig som arrangør og bliv en del af det lyserød fællesskab. På vores frivilligportal kan du læse mere om at være arrangør i årets vejledning, bestille materialer, bliver inspireret, få dit arrangement på det lyserøde Danmarkskort, koordinere med andre frivillige og meget mere. Tilmelding til årets Lyserød Lørdag åbner primo maj.

Brænder du for en bestemt sport, eller har din by et særligt hold?

Som eventarrangør kan du vælge at inddrage din yndlings-sportsklub eller byens sportshold, og på denne måde bakke op om den lyserøde sag. For uanset om du ror kajak, rider, danser, spiller fodbold eller noget helt femte, så er der masser af muligheder for at stable et lyserødt arrangement på benene. Brug Lyserød Lørdag til at sætte ekstra fokus på din yndlingssport og samtidig samle ind til brystkræftsagen.

Inviter til Lyserød Fest-Lørdag

Som eventarrangør kan du også afholde det sjoveste og mest betydningsfulde lyserøde arrangement for dine venner og/eller familie.
Inviter til Lyserød Fest-Lørdag – en hyggelig dag med dem du holder af, til fordel for Lyserød Lørdag og Støt Brysterne. 

Inspiration

Lyserød fest med vokseværk

Det startede som en pludselig indskydelse, men det endte med en lyserød fest, lotteri, trylleri og mere end 28.000 kr. til brystkræftsagen. Nu er Christinas ambitioner blevet større og hendes lyserøde fest har fået vokseværk.

Modeshow giver 70.000 kr. til Lyserød Lørdag

Lokale ildsjæle fra Kalundborg har stablet et modeshow på benene i forbindelse med Lyserød Lørdag. Over 200 betalende publikummer og masser af frivillig arbejdskraft betyder, at al indtjening går ubeskåret til Støt Brysterne.

Henriette maler byen lyserød

Hvert år trækker Bjæverskov i lyserøde klæder. Med kæmpe opbakning fra lokalsamfund, familie og venner arrangere brystkræftramte  Henriette Løve år efter år Lyserød Lørdag for at samle ind til Støt Brysterne.

Få ideer til din Lyserød Lørdag

Mulighederne på Lyserød Lørdag er mange. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan være med til at indsamle penge til brystkræftsagen. Bliv inspireret og find sjove og anderledes idéer til lyserøde aktiviteter i idékataloget.