Køb årets produkter og vis din støtte

Når vi står sammen, kan det mærkes

Leggings fra Rabens Saloner

Brystkræft er ikke ’kun’ en knude, kvinder får i brystet. Det er en knude, der i takt med at den vokser, også overtager hele familier, parforhold og dyrebare relationer. Dette har Birgitte Raben erfaret i sit eget møde med brystkræft og sammen med Støt Brysterne har hun derfor skabt to styles, hvor alt overskud doneres til forskning i helbredelsen af brystkræft. 

Det elastiske materiale giver fri bevægelighed og sikrer et perfekt fit. Brug dine til hverdag stylet med den matchende sweatshirt eller en herreinspireret blazerjakke, eller brug dem til yoga eller træning. 90% genanvendt polyester/10% elastan

Lyserød sportscap

Lækker sportscap i blødt materiale med Støt Bysterne sløjfe broderet på forsiden. Farven er sart lyserød og kan justeres bagpå.

Halskæde i sølv eller guld med sløjfe plade

Forkæl dig selv, eller en du holder af, med denne smukke halskæde. Halskæden har en unik indgraveret brystkræftsløjfe i vedhænget, som symboliserer din støtte til brystkræftsagen. Halskæden fås både i guld og sølv.

Armbånd i sølv med sløjfevedhæng

Forkæl dig selv, eller en du holder af, med dette smukke armbånd, hvor brystkræftsløjfen som en fin detalje hænger som vedhæng på armbåndet.

Bella Ballou DOTS Cross Body Bag

Lille taske med søde prikker i Pink/wine fra Bella Ballou med justerbar skulderstrop, udvendig lynlåslomme og indvendigt for.

Samarbejdspartneres produkter

Tak til alle vores samarbejdspartnere, der støtter brystkræftsagen ved salg af deres produkter. "Når vi står sammen, kan det mærkes"